Jak můžeme dávat férovou cenu?

25. srpna 2020Redakce

Během tradičního prodeje nemovitosti vás mohou čekat mnohá úskalí. Snížení požadované ceny a prodej trvající mnoho měsíců jsou ta nejběžnější z nich a jsou způsobena jedinou věcí - špatně stanovenou cenou. Naše cenová nabídka však obstojí i ve srovnání s konkurencí. Jak je to možné?

Při určování správné ceny vašeho bytu, spoléháme na tyto tři věci:

  1. To, co nám sami o nemovitosti sdělíte. Čím konkrétnější ohledně stáří, stavu a vybavení budete, tím bude následná cena přesnější.
  2. Náš unikátní data model. Naše kalkulace umí velmi sofistikovaně porovnat vaši nemovitost se stovkami jiných prodejů v okolí, vzít na vědomí hlukové mapy i třeba aktuální vývoj trhu ve vaší lokalitě.
  3. Náš tým expertů. V Reasu pracují odborníci, kteří se realitám věnují desítky let a mají to nejlepší know-how.

Poté, co vyplníte náš formulář týkající se vaší nemovitosti, uděláme vše pro to, abyste měli nabídku na Okamžitou platbu za nemovitost ve vaší e-mailové schránce do 24 hodin.

Nesnažíme se nabízet nízké ceny, které nejsou pro běžného člověka akceptovatelné, protože na rozdíl od nefér výkupů, náš obchodní model není založen na nákupu za velmi málo a prodeji za hodně. Způsob, jakým vyděláváme, je účtování poplatku za naši službu. Navíc nemovitosti nikam neprodáváme, zůstávají u našich investorů. A náš poplatek je podobný provizi realitního makléře, ale se spoustou dalších výhod, jako je možnost vybrat si datum stěhování, bez nutnosti úklidu či rekonstrukce nebo maximální zachování soukromí.

Zjistěte, kolik můžete v rámci Okamžité platby získat a prodejte svoji nemovitost za férovou cenu a bez starostí

Mohlo by vás zajímat

Za 2 minuty

do nejbližší realitky nejspíš nedojdete

Vyplnit náš formulář ale stihnete. Získáte tím zdarma představu o ceně i odhad, za jak dlouho se nemovitost prodá.

Spočítat odhad ceny