Proč není Reas jen další podvodný výkup

17. září 2020Redakce

Výkup nemovitosti má často za cíl jen maximálně vydělat. Obchodním modelem takových společností je koupě za minimální cenu a okamžitý prodej za daleko vyšší. Náš model je však postaven na úplně jiném principu. Nejen, že díky unikátním datům a soutěžení investorů můžeme každému nabídnout velmi férovou cenu, ale také poskytovat ty nejlepší služby. Výměnou za ni si pak účtujeme poplatek. Služba, kterou poskytujeme, je jistota, že se na vaši nemovitost najde kupec - jsme jím my - a také možnost určit si to nejvhodnější datum, které se vám pro stěhování hodí a hlavně, zachováte si maximální soukromí, protože se vyhnete nekonečným prohlídkám desítek zájemců a fotografie vašeho bytu se neobjeví nikde na internetu. Dramaticky tak zjednodušujeme celý proces prodeje nemovitosti a snažíme se z něj udělat co nejvíce transparentní a příjemný zážitek.

Na rozdíl od výkupu, který se často zaměřuje na byty zoufalých majitelů, kteří se ocitli v nouzi způsobené exekucí či dluhovou zátěží, my v Reasu se zaměřujeme na nemovitosti v dobrém stavu a snažíme se vždy nabídnout férovou cenu. Jedním z důvodů, proč to můžeme dělat, je naše síť investorů, kteří byty neprodávají, ale naopak si je nechávají pro různé účely, a také naše úžasná datová základna, kdy je náš oceňovací model založen na skutečných datech z katastru nemovitostí.

Naše podnikání tedy není rozhodně založeno na principu výkup/rychlý prodej, ale na systému poplatku, který za službu zaplatíte. Za něj pak dostanete kompletní servis s Okamžitou platbou spojený (včetně právního poradenství). Tento poplatek činí jen malý zlomek z finální kupní ceny a je vždy součástí transparentní cenové nabídky, kterou zasíláme na základě vyplněného formuláře.

Chcete vědět, kolik můžete za svůj byt dostat v rámci Okamžité platby vy? Vyplňte formulář a my vám ji do 24 hodin pošleme.

Za 2 minuty

do nejbližší realitky nejspíš nedojdete

Vyplnit náš formulář ale stihnete. Získáte tím zdarma představu o ceně i odhad, za jak dlouho se nemovitost prodá.

Spočítat odhad ceny