Okamžitá platba: Když chcete mít při prodeji nemovitosti jistotu

7. září 2020Redakce

Prodej nemovitosti je často zdlouhavý a velmi nepříjemný proces. Na začátku je třeba najít toho správného a schopného makléře, což je v dnešní době čím dál tím těžší. Samozřejmě, můžete to zkusit sami, ale opravdu chcete každý týden minimálně dvakrát provázet zájemce po vlastním bytě se všemi osobními věcmi? Také stanovení ideální ceny je často realizováno metodou pokus/omyl, navíc dle dat z katastru nemovitostí musí 7 z 10 prodávajících po nějaké době slevnit, aby vůbec prodali. A průměrná doba prodeje? Sedm měsíců. To dělá z prodeje nemovitosti velmi strastiplný projekt. Proto přišel Reas s novým způsobem, jak nemovitost prodat bez starostí a hlavně se zárukou jistoty.

Jak funguje Okamžitá platba?

Jistota kupce

Najít kupce, pro kterého bude ta vaše nemovitost tou pravou, je v dnešní době těžké a málokdy se to povede napoprvé. Často se stává, že si to zájemce na poslední chvíli rozmyslí, nedostane hypotéku, objeví něco lepšího, co mu bude více vyhovovat, a martýrium s hledáním začíná odznova. S Reasem máte kupce jistého. Jsme jím my. Pokud od nás obdržíte cenovou nabídku, je finální a můžete se na ni spolehnout.

Jistota férové ceny

Kromě produktu Okamžité platby provozujeme také portál Atlas cen, který na základě dat z katastru nemovitostí ukazuje reálné prodejní ceny nemovitostí. Máme tedy velmi dobré povědomí o tom, jaké jsou skutečné ceny a můžeme vám tak nabídnout férovou cenu. Podívejte se na zkušenosti našich klientů nebo si přečtěte recenzi na portále 5nej.cz

Jistota zachování soukromí

Každý prodej nemovitosti tradiční cestou znamená spousty zájemců, kteří vám narušují váš osobní prostor. Procházejí se po pokojích, když vaše děti dělají úkoly, prohlíží si vaši ložnici, musíte kvůli nim každý den uklízet, abyste byt či dům předvedli v co nejlepším stavu. Fotky vašich věcí visí na inzertních serverech, takže se každý soused dozví, jakou máte barvu sedací soupravy. S Reasem vám tyto nepříjemnosti nehrozí. Stačí jen jedna návštěva našeho specialisty a máte prodáno.

Jistota rychlosti

Představte si, že objevíte byt vašich snů. A majitelé jsou ochotni ho prodat vám. Jenže na prodej spěchají a první část peněz potřebují do 14 dnů. Jenže vy prodáváte svoji nemovitost, kterou jste chtěli koupi financovat, už několik měsíců a žádný vážný zájemce se nerýsuje. Takže máte dvě možnosti. Buď si necháte svůj vysněný byt utéct, nebo zkusíte využít Okamžitou platbu. Tím, že disponujeme pro nákup nemovitostí hotovostí, můžete mít peníze na účtu velmi rychle. Ten nejrychlejší prodej bytu u nás trval pouhé tři dny.

Chcete zjistit, kolik byste v rámci Okamžité platby mohli dostat? Vyplňte nám nezávazně poptávkový formulář a získejte online cenovou nabídku zdarma.


Mohlo by vás zajímat

Za 2 minuty

do nejbližší realitky nejspíš nedojdete

Vyplnit náš formulář ale stihnete. Získáte tím zdarma představu o ceně i odhad, za jak dlouho se nemovitost prodá.

Spočítat odhad ceny