Makléřka Hana míří k milionovému výdělku s Reas.cz. Přečtěte si její příběh

19. února 2024Pavlína Štochlová

Hana je obchodnice s bohatou minulostí v oblasti financí, která se rozhodla přejít do světa realit. Přestože jí nechyběly zkušenosti, stála před důležitou výzvou: Jak postavit strategii při náběru nemovitostí? Jak najít stabilní a spolehlivý zdroj, který by jí přinesl výdělky a nebyl přitom příliš rizikový?

"Vždycky mě lákalo zkusit něco nového, ale obávala jsem se, že kvalita leadů nebude odpovídat ceně," říká Hana. O možnosti spolupráce s Reas.cz se dozvěděla od jednoho ze spokojených makléřů.

Po 2 měsících diskuzí a zvažování se Hana rozhodla do spolupráce jít. Svou investici 122 000 Kč (duben-srpen 2023) proměnila ve 2 prodeje s provizemi celkem 245 000 Kč a dalších 5 náběrů nemovitostí. Její celkový provizní potenciál už v srpnu činil 850 000 Kč, což představuje téměř sedminásobek původní investice.

Provizní potenciál činil v případě Hany v srpnu 2023 téměř sedminásobek původní investice.

Proaktivní přístup k učení se

Hana se obrátila na Reas s touhou učit se od těch nejlepších. Poskytli jsme jí proto kontakt na jednoho z nejúspěšnějších makléřů v naší databázi a sdíleli jsme s ní ověřené postupy. "Informace a zkušenosti, které mi byly poskytnuty, byly neocenitelné. A co je ještě důležitější – fungují!" dodává.

Na cestě k milionu a ještě dál

Dnes je Hana na cestě k dosažení společně vytyčeného cíle – výdělku přes 1 milion korun za prvních 12 měsíců spolupráce. "Jsem opravdu nadšená z toho, co nás čeká," říká. "Doporučuji všem makléřům, aby se nebáli investovat do kvalitních leadů. Reas mi může pomoci dosáhnout mých cílů rychleji, než jsem si myslela."

Využívejte Reas pro úspěšné podnikání i vy  

Reas.cz je inovativní česká platforma, která realitním kancelářím i samotným makléřům usnadňuje podnikání v realitách. V současné době s námi spolupracuje přes 300 makléřů, kterým šetříme čas a starosti se sháněním ověřených kontaktů na majitele nemovitostí i na kupující. Stačí, když nám vyplníte formulář a už brzy se můžete těšit na nabídku spolupráce, díky které si splníte své sny.

Za 2 minuty

do nejbližší realitky nejspíš nedojdete

Vyplnit náš formulář ale stihnete. Získáte tím zdarma představu o ceně i odhad, za jak dlouho se nemovitost prodá.

Spočítat odhad ceny