Objevte ještě lepší Atlas cen

19. července 2020Redakce

Potřebujete zjistit cenu svého bytu nebo jste jen zvědaví, kolik stojí nemovitosti ve vedlejší ulici nebo městě nebo dokonce na druhé straně republiky? Chtěli byste prodat svůj byt, ale bojíte se, že cenu stanovíte příliš nízko, nebo naopak vysoko a budete na kupce čekat zbytečně dlouho? Podívejte se na Atlas cen a zjistěte skutečné ceny, za které se nemovitosti kolem vás prodaly, a využijte kalkulačku, abyste se dozvěděli, za kolik můžete prodat tu svoji. Teď navíc s novými funkcemi!

Atlas cen je nástroj, díky kterému si mohou všichni napříč ČR udělat představu o ceně nemovitostí snadno, rychle a zdarma. A protože se snažíme naše služby neustále zlepšovat, získal Atlas cen nové funkcionality, díky kterým je možné zjistit ještě více informací v podstatě na jedno kliknutí.

Více detailů

Nově se o každé budově (rezidenční i komerční) dozvíte podrobné informace přímo v Atlasu cen. Po rozkliknutí detailu je vidět nejen jak budova a její okolí vypadá, ale je možné načíst všechny podrobnosti včetně majitelů v Katastru nemovitostí.

Lepší filtrování

Nově je možné nastavit filtr jen na určitý časový úsek. Vyhledávání se tak přizpůsobí tomu, jestli chce uživatel vidět prodeje za poslední dva roky, nebo jen za poslední měsíc. Nově je možné také filtrovat a vidět prodané nemovitosti v rámci libovolné plochy - je jedno, zda je to ulice, část města nebo rovnou celá obec. A tomu všemu se přizpůsobí i kalkulačka ceny.

Nejen budovy, ale i pozemky

Velkou změnou je také přidání informací o pozemcích. Pokud je mapa dostatečně přiblížená, je možné na pozemek kliknout a dozvědět se tak více informací o majiteli, jeho rozloze nebo určení.

Úprava zobrazení bodů na mapě

Pokud se na jedné adrese prodalo více nemovitostí, je to poznat na první pohled - ve středu modrého bodu se objeví číslo, které značí, kolik prodejů proběhlo.

Chcete si nové funkcionality vyzkoušet? Podívejte se na Atlas cen a budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám líbí a co bychom pro vás mohli ještě vylepšit.


Mohlo by vás zajímat

Za 2 minuty

do nejbližší realitky nejspíš nedojdete

Vyplnit náš formulář ale stihnete. Získáte tím zdarma představu o ceně i odhad, za jak dlouho se nemovitost prodá.

Spočítat odhad ceny