Překonání skepse: Romany cesta k milionovému výdělku s Reas.cz

21. září 2023Tereza Chybová

Počáteční obavy a hledání spolehlivého partnera

Romana šla do spolupráce s Reas.cz s určitými obavami. "Věděla jsem, že podobných služeb a portálů je mnoho. Nebyla jsem si jistá, co opravdu funguje a čemu věřit," říká Romana. Vzhledem k tomu hledala spolehlivého partnera, který by jí pomohl naplnit její ambice v realitním byznysu.

Využití klíčových služeb Reas.cz

Romana se rozhodla pro klíčovou službu od Reas.cz – Propojení s majiteli. "Získala jsem 5 nových nemovitostí do nabídky, a další 3 náběry jsem získala tím, že kupující, kteří přišli na prohlídku těchto nemovitostí, potřebovali také prodat svou nemovitost. Všechny tyto náběry mi přinesl Reas.cz," vysvětluje Romana. "Chci využít platformu na maximum a opravdu to jde," dodává.

Překonání pochybností a cesta vpřed

Po prvních měsících spolupráce se Romaniny obavy rozplynuly. "Nyní jsem naprosto přesvědčena, že to funguje. Díky tomu mám novou energii a vizi, jak budovat svou kariéru," sděluje Romana.

Ambice budovat tým

Romana má velké plány do budoucna. "Nejenže chci dále růst jako makléřka, ale také plánuji budovat svůj vlastní tým. S podporou Reas.cz si to nyní dokážu představit jako reálnou možnost," říká Romana.

Systematický přístup

Jedním z klíčových aspektů Romanina úspěchu je její systematický a zodpovědný přístup. "Vždy se snažím udělat maximum. Raději než hledat způsoby, proč něco nejde, hledám způsoby, jak to udělat, aby to šlo," zdůrazňuje Romana. Přidává: "Nesnažím se s lidmi volat do 24h; do 24 se s nimi snažím potkat. Úvodní hovor se vždy snažím udělat do maximálně 1 hodiny."

Na cestě k milionovým výdělkům

"S 8 náběry a potenciálními provizemi jsem na dobré cestě k výdělku více než 1 milionu korun v prvním roce," konstatuje Romana nadšeně. "365 000 Kč na provizích je již vyděláno a s náběry je potenciál na dalších 742 800 Kč."

Přidejte se k Romaně a začněte psát svůj úspěšný příběh s Reas.cz! Kontaktujte nás ještě dnes a využijte speciální nabídku pro nové spolupráce.


Za 2 minuty

do nejbližší realitky nejspíš nedojdete

Vyplnit náš formulář ale stihnete. Získáte tím zdarma představu o ceně i odhad, za jak dlouho se nemovitost prodá.

Spočítat odhad ceny