Prodej bytu zabere v průměru 73 hodin a sedm měsíců čekání, s Reasem stačí 45 minut a za pár dní máte prodáno

8. listopadu 2020Redakce

Prodej bytu je sám o sobě hodně stresující záležitost a pokud se ještě jedná například o prodej z dědictví, emoce mohou být velmi zjitřené. A co teprve když se byt nachází na druhé straně republiky než jeho majitel? Ovšem Reas na to má řešení. A to se jmenuje Okamžitá platba za nemovitost.


TIP
Přemýšlíte o prodeji nemovitosti? Získejte bezplatnou cenovou nabídku. Díky ní se dozvíte, za kolik můžete vaši nemovitost prodat. Stačí vyplnit formulář.

Při prodeji bytu se na každý přijde podívat v průměru 15 zájemců. Připočtěme další schůzky s makléřem, čas strávený úklidem či dokonce rekonstrukcí, a pokud se zadaří byt prodat, navíc schůzky s právníkem. Dohromady to může dávat desítky až stovky hodin starostí a často zbytečných prohlídek. V průměru navíc čekáte na toho pravého zájemce více jak šest měsíců. Pokud se však rozhodnete pro Okamžitou platbu, nic takového vás nečeká. Formulář s žádostí o cenovou nabídku vyplníte on-line. Zavoláme vám a zeptáme se na případné podrobnosti. Pak už jen čekáte na finální nabídku od investorů. Pokud se vám bude líbit, domluvíte si pouze jednu jedinou schůzku s naším specialistou, který se na váš byt přijde podívat a vyřeší technické požadavky. A pokud bude vše v pořádku, nemovitost máte prodanou. Všechny administrativní úkony za vás vyřešíme my a elektronickou cestou.

Vaše fyzická přítomnost je tedy vyžadována pouze jednou, a to při jediné prohlídce. Nechcete absolvovat ani tu? Pověřte někoho, kdo nám byt ukáže a nemusíte do místa prodeje jezdit vůbec. A to už je docela velký rozdíl oproti tradičnímu prodeji, nemyslíte?

Vyzkoušejte i vy, kolik můžete v rámci Okamžité platby dostat. Zdarma a nezávazně vyplňte formulář a získejte od nás cenovou nabídku do 24 hodin.


Mohlo by vás zajímat

Za 2 minuty

do nejbližší realitky nejspíš nedojdete

Vyplnit náš formulář ale stihnete. Získáte tím zdarma představu o ceně i odhad, za jak dlouho se nemovitost prodá.

Spočítat odhad ceny